logo
  • Programari
    0767 302 200

Bine ati venit la Epicardio

Într-o societate timișoreană cu un număr mare de clinici și cabinete private, care ar fi rostul unei noi clinici de cardiologie in Timisoara? Răspunsul îl găsim în dorința fiecărui om, a fiecărui pacient de a găsi acea „calitate” în ”diversitate”. ”Calitatea” într-o societate de consum este din ce în ce mai greu de găsit.
De câte ori nu a fost suficientă  o banală explicație dată la momentul oportun, pentru ca omul să realizeze, singur, importanța regimului sau a schemei terapeutice, fapt ce a dus la scăderea complicațiilor bolii sale pe de-o parte și la o economie de timp în ce privește medicul, timp ce poate fi investit într-un alt bolnav.

Având ca reper toate cele de mai sus, a luat naștere proiectul EPICARDIO, un proiect construit pentru pacient, format din oameni tineri, cu pregătire profesională de excepție și înaltă ținută morală, care contrar comercialismului feroce și al individualismului aproape omniprezent în societatea medicală timișoreană au imaginat o clinică,  unde nu medicul este centrul universului pacienților săi ci pacientul este pivotul care angrenează echipa medicală, aceasta oferindu-i, în ansamblul ei, cel mai ridicat nivel de asistență medicală.

Inițiatorul acestui proiect este doctorul Laurențiu Pașcalău, medic primar cardiolog, doctor în științe medicale și un foarte apreciat cardiolog intervenționist timișorean. Pentru a transpune vorba în faptă, proiectul a necesitat pe lângă  aparatura medicală de ultimă generație și o echipă medicală cu înalte standarde profesionale, etice și morale.

Absolventă a  școlii medicale timișorene, domnișoara doctor Flavia Goanță, medic specialist cardiolog, doctorand al universității din urbea noastră, este un pilon important al echipei EPICARDIO, care pe lângă calitatea de bun clinician are și abilități deosebite în practicarea ultrasonografiei vasculare și cardiace(ecografie transtoracică și transesofagiană).

A treia membră a echipei, domnișoara doctor Raluca Șoșdean, medic specialist cardiolog, doctor în științe medicale, este un membru valoros al echipei noastre prin cunoștințele vaste legate de domeniul resincronizării cardiace cu ajutorul dispozitivelor implantabile, ecografiei cardiace transtoracice și transesofagiene, toate acestea având la bază o gândire clinică bine ancorată în teorie.

Având o bază materială de excepție și  o echipă de oameni dedicați, vom încerca să demonstrăm că medicina se poate face și altfel, opunând ideii contemporane a medicului greu de pătruns și înțeles pe cea a anticului Prometeu care coboară printre muritori furnizându-le cunoștințele necesare unui trai mai bun, în cazul nostru mai sănătos.

  • Investigatii Paraclinice

    Empty section. Edit page to add content here.
  • Afectiuni

    Empty section. Edit page to add content here.
Call Now Button